Despre

Despre Noi

Bufet de prajituri Constanta, bar de bomboane, candy bar Constanta, bar de fructe Constanta, bufet de dulciuri Constanta, candy bar petreceri Constanta, fantana de ciocolata Constanta, bar de fructe evenimente Constanta, bufet de prajituri la evenimente Constanta
Candy bar aduce un plus de prospetime si culoare evenimentului. Barul de dulciuri si fructe reprezinta un moment ideal pentru invitatii de la evenimentul dumneavoastra, fie el petrecere (petrecere privata, zi de nastere sau de nume), aniversare sau aniversari, petreceri pentru copii, evenimente corporate, petreceri private, coktail party, simpozioane, conferinte, team bulding-uri, sarbatori legale si religioase, congres, meeting. Candy bar este deliciul preferat al evenimentelor, atat pentru adulti, dar mai ales pentru cei mici. De asemenea, va punem la dispozitie practic un moment deosebit ce consta in degustarea dulciurilor facute cu mare atentie, acest lucru aducand multa bucurie in radul invitatilor, si in special al copiilor in Constanta si nu numai: Mangalia, Navodari, Valu lui Traian, Eforie Sud, Eforie Nord, Techirghiol, Ovidiu, Murfatlar, Cernavoda, Medgidia, Tulcea.
                 Bufetul de dulciuri este deosebit si se preteaza la orice tip de eveniment.
                Candy bar-ul a fost creat pentru deliciul tuturor invitatilor, dar mai ales pentru copii.
               Realizare Candy Bar la aniversare sau aniversari, la petrecere sau petreceri este un spectacol de exceptie. Ne ocupam cu grija de toate produsele pornind de la minitarte, prajituri, minibriose, briose, cake-pops, biscuiti, macaroons, jeleuri, marshmaloows, acadele, bomboane minieclere, mousse, tiramisu, torturi etc. Pentru ca iubim copiii si ne place sa-i vedem fericiti, le punem la dispozitie o masa intreaga plina cu dulciuri. Pentru momentul cu Candy Bar ne deplasam si in Mangalia, Cernavoda, Medgidia, Navodari, Eforie Sud, Eforie Nord, Ovidiu, Murfatlar, Tulcea, Valu lui Traian, Techirghiol, dar cele mai multe solicitari sunt la evenimentele din Constanta si Mamaia.
            Realizarea unui Candy Bar reperezinta un moment deosebit creat special pentru a da culoare evenimentului dumneavoastra: petrecere privata, petrecerea firmelor, simpozioane, adunari.
Prin experienta pe care o avem in arta realizarii barurilor de fructe si dulciuri nu putem decat sa garantam cel mai frumos moment in care barul de dulciuri face fericiti cat mai multi invitati.

candy bar constanta